ОДФ Пиргос – Бургас със своя благотворителна фотоизложба

ОДФ Пиргос – Бургас със своя благотворителна фотоизложба

           На 23 юни Експозиционен център „Флора“ – зала № 6 Фондация „Обществен дарителски фонд Пиргос – Бургас“ откри своя благотворителна фотоизложба на тема: „Дарителски кръг Пиргос“.

В приятната обстановка на ЕЦ „Флора“ всеки посетител ще има възможността да се докосне до реализираните проекти за социална промяна чрез „Дарителски кръг Пиргос“ и да усети положителните емоции на участниците, събрани в над 100 различни фотоса. Едновременно с това екипът на ОДФ „Пиргос“ – Бургас запознае всеки гост с постигнатите резултати. Всеки желаещ има възможността да закупи представените фотоси, като по този начин подкрепи усилията на Фондацията за развитието на дарителството на територията на област Бургас.

 В България модела „Дарителски кръг“ е пренесен от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ през 2012 година в качеството си на лицензиран партньор на TFN /UK/. През декември 2017 година за пръв път ОДФ Пиргос – Бургас обедини различни дарители за финансирането на 5 проекта за социална промяна.

Надяваме се, че ще подкрепите благотворителното ни събитие и ще станете част от незабравимо преживяване.

Ако нямате възможност да ни посетите, но желаете да ни подкрепите можете да се запознаете с начините на интернет сайта ни www.pirgosfond.org